Billig flyttevask hjelp

Flytter du inn eller ut av leiligheten og trenger hjelp med rengjøring?

Vi tilbyr rimelig og sikker rengjøringstjenester. Våre erfarne arbeidere vil ankomme til avtalt tid og vil gjøre leiligheten din glitrende rent.

Kontakt oss nå for å snakke med vår erfarne kundeservice.

Loading

Prosess

Vi vill gir deg tid å organisere det ny hjem ditt, vi vasker for deg når du flytter ut. Vi tar i utgangspunkt att huset er tom for vi skal kunne gjennomføre jobben. Dessuten kan bolig som ikke blir godkjenn av utleier kan blir dyr. Vi ser til att du som kunde slipper å tenke på det.

I flyttevask inngår

I en flyttevask innebær en total rengjøring av en tom bostad. Alle yter vill støvsuges og om material på gulv tillater skal det tørt/våt tørkes. Det er viktig for oss at bostad er tom på møbler for å kunne gjennomføre jobben på en best måte. Vi vill vaske all vanskelige og høy yter samt vask vinduer innvendig vid flyttevask.

Flyttevask pris

Pris for flyttevask beror på hvor stor bolig din er. Hvor lenge vi bruker på og vasker så tar vi betalt per antall timer.

Garanti

Erfarne og profesjonell personal med riktige lønner betingelser
Våre personale har hatt opplæring for å utfør oppdrag på best måte. Alla våre ansatte har ansettelse avtaler med kollektiv trafikk, forsikring og rettferdige arbeidsvilkår.

Fornøyd kunde-garanti
Vurdering av vasking viktig for oss og att du som kunde skal vara fornøyd. Derfor er vurderingen personlig, skulle du vare misfornøyd tar vi en til vurdering på rengjøring og retter feilen. Fortsatt misfornøyd med vurderingen får du pengene tilbake.

De beste alternative for miljø
Vi bryr oss om vårt miljø og tar dette som en selvfølgelig att vi skal bidra til mindre utslipp/ valg av resirkulerbare materialer og ta klimasmarte beslutninger. Vi velger å bruke miljømerket produkter og går eller sykle til og fra oppdrag sted vid korte avstander.

vaskhjelp

Du er ett steg unna til mer tid å organisere den nya hjem dit. Vi tar hand om flyttevasken for deg. kontakta oss for gratis befaring allerede idag.

Ren

Fastpris

Rask

Null stress