Kontor rengjøring

La arbeiderne dine bekymre seg mer om å nå bedriftens mål og mindre om et organisert kontor. Vi har en ukentlig rengjøringstjeneste. Våre erfarne arbeidere vil gjøre kontoret ditt glitrende rent.

En rent arbeidsplass er der man trives. Søppeldunken alltid full? Ikke nå lenger. Våra renholder vasker grundig kontor ditt skinnende rent, tømmer søppel, vask av støv på tilgengelige platter og støvsuger o mopper gulv. Vi anbefaler fast kontor vask til ett fast pris.

Book ett uforpliktet møte så kan vi tilsammen ta en gjennomgang på hva slags vask dere trenger. Og derifra kan vi bestemme tidspunkt og dag. Pris er avhengig av størrelsen på kontor og hva slags oppgaver som skal gjennomføres. Ikke nøl å Kontakt oss visst dere har spørsmål.

Tre grunner til hvorfor fast kontorvask?

  1. Rent kontor skaper trivsel på Job og en koselig atmosfære og er derfor en god investering
  2. God trivsel øker arbeidsinnsatsen og lønnsomhet
  3. Minsker sykefravær
Loading

Vi i vaskekurven er stolte over våra profesjonelle renholder og sammen bidrar vi til bedre miljø gjennom å bruke miljøvennlige produkter, sykle eler å gå til Job avhengig av avstand.

Vaskekurven er HMS kort og er godkjenne. Våre renholder er selvstendige næringsdriver med gode lønnsbetingelser.

Garanti

Erfarne og profesjonell personal med riktige lønner betingelser
Våre personale har hatt opplæring for å utfør oppdrag på best måte. Alla våre ansatte har ansettelse avtaler med kollektiv trafikk, forsikring og rettferdige arbeidsvilkår.

Fornøyd kunde-garanti
Vurdering av vasking viktig for oss og att du som kunde skal vara fornøyd. Derfor er vurderingen personlig, skulle du vare misfornøyd tar vi en til vurdering på rengjøring og retter feilen. Fortsatt misfornøyd med vurderingen får du pengene tilbake.

De beste alternative for miljø
Vi bryr oss om vårt miljø og tar dette som en selvfølgelig att vi skal bidra til mindre utslipp/ valg av resirkulerbare materialer og ta klimasmarte beslutninger. Vi velger å bruke miljømerket produkter og går eller sykle til og fra oppdrag sted vid korte avstander.

Gi dine ansatte en fin, ren og koselig atmosfære for de skal trives.
“Har du det fint runt deg, mester du bettre og du mår bra i deg selv!”

Ren

Fastpris

Rask

Null stress